Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Σχεδόν αίθριος
25.8 °C 32%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Κόσμος
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Προμηθεύει η Ευρώπη τον ισραηλινό στρατό με βίαια σκυλιά-όπλα;
Ημερομηνία: 13/6/2025, 19:24 - Εμφανίσεις: 22



Λίγα δευτερόλεπτα έπειτα από την είσοδο των στρατιωτών στο σπίτι της οικογένειας Χασάς στο προσφυγικό στρατόπεδο Μπαλάτα στη Δυτική Όχθη, ξεκίνησε η επίθεση των σκύλων.

Καθώς οι στρατιωτικές επιδρομές ξεδιπλώνονταν σε όλη τη γειτονιά της ένα πρωί του Φεβρουαρίου 2023, η Αμάνι Χασάς λέει ότι πήρε τα τέσσερα παιδιά της σε ένα υπνοδωμάτιο.

Όταν άκουσε τον ισραηλινό στρατό να μπαίνει στο σπίτι τους, φώναξε ότι ήταν μέσα και δεν αποτελούσαν απειλή.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, η πόρτα της κρεβατοκάμαρας άνοιξε και ένα μεγάλο σκυλί χωρίς φίμωτρο όρμησε στο δωμάτιο, βυθίζοντας τα δόντια του στον τριών χρόνων γιο της, Ιμπραήμ, που κοιμόταν στην αγκαλιά της.

Η Χασάς πάλεψε να διώχνει το ζώο, καθώς αυτό κατασπαράζονταν και κούναγε τον γιο της που ούρλιαζε και άρχισε να τον σέρνει έξω από το δωμάτιο.

«Ήταν όμως ένα πολύ μεγάλο σκυλί, δεν έμοιαζε με κανένα άλλο σκυλί που έχω δει», λέει.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m2"); }); «Συνέχιζε να δαγκώνει και να τραβάει τον γιο μου μακριά μου.

Ούρλιαζα και το χτυπούσα, αλλά συνέχιζε να τον τραβάει».

«Όταν είδα τα τραύματά του, έμεινα συγκλονισμένη, γιατί ήταν πολύ εκτεταμένα», λέει η Χασάς.

«Οι γιατροί είπαν ότι η κατάστασή του ήταν κρίσιμη.

Ο σκύλος είχε προκαλέσει τόσα πολλά τραύματα που δεν είχε αφήσει κανένα σημείο της πλάτης του Ιμπραήμ ανέπαφο».

Ο Ιμπραήμ χρειάστηκε 42 ράμματα για εσωτερικά και εξωτερικά τραύματα και 21 ενέσεις για να αντιμετωπιστεί η λοίμωξη που προκλήθηκε από τα δαγκώματα.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); }); Πάνω από ένα χρόνο μετά, η Χασάς λέει ότι ο Ιμπραήμ εξακολουθεί να έχει εφιάλτες και τα τραύματά του δεν έχουν επουλωθεί.

«Το έκαναν για να μας τρομοκρατήσουν», λέει.

Η στρατιωτικοί σκύλοι του Ισραήλ Ο σκύλος που επιτέθηκε στον Ιμπραήμ είναι πιθανό να ήταν ένα βελγικό μαλινουά, το οποίο η Χασάς αναγνώρισε από φωτογραφίες διαφόρων σκύλων που χρησιμοποιούνται από τον στρατό.

Αρχικά ...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Κόσμος"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Κόσμος"
ARTICLES
· White mushrooms: Properties and benefits
· Narcissistic Personality Disorder: Understanding the complexities
· Ford to Construct Europe's Largest Battery Plant in Turkey Under New Deal
· Redesigned 2023 Peugeot 508 model to be revealed on February 24th, 2023
· BMW: Premiere for updated BMW X5 M Competition and X6 M Competition
· Ford Mustang Mach-E with lithium iron phosphate (LFP) batteries
· How to fix error: Either there is no default mail client or the current mail client cannot fulfill the messaging request. Please run Microsoft Outlook and set it as the default mail client.
· Omega-3 fatty acids and their health benefits
· Samsung Galaxy S23 Ultra review
· Netflix has extended its crackdown on password sharing from Latin America to Canada, New Zealand, Portugal, and Spain
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος
25.8 °C 32%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2025 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies